Головна > Оголошення > Аукціон > Аукціон з продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Біла Церква, вул. Леваневського, 57

Аукціон з продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Біла Церква, вул. Леваневського, 57

01.04.2020 року відбудеться аукціон з продажу нерухомого майна комунальної власності, а саме:

— Нежитлове приміщення в житловому будинку.

Початкова ціна об’єкта — 227 202 грн.

Опис об’єкта: Нежитлове приміщення;

Площа: 27,1 кв.м.

Адреса: м. Біла Церква, вул. Леваневського, 57, приміщення 275.

Відомості про об’єкт: 

Нежитлове приміщення побудоване 1976 р., фундамент і цоколь залізобетонні блоки, стіни залізобетонні панелі, поштукатурено, міжповерхове перекриття залізобетонні панелі, поштукатурено, підлога бетон, пройоми – вікна дерев’яні, двері дерев’яні,  опалення центральне,  є електропостачання.

 

Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов

Умови продажу:

 — Приватизація об’єкта здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року № 432 (зі змінами).

 — Покупець об’єкта приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

  — Утримання об’єкта у належному санітарно-технічному стані;

 — Забезпечення благоустрою прилеглої до об’єкта території;

 — Питання приватизації чи оренди земельної ділянки та її розмір Покупець вирішує самостійно в порядку, встановленому чинним законодавством України.

Дата та час проведення аукціону: 01.04.2020 року, година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для електронного аукціону на об’єкт в проміжку часу з 0900 до 1800 години дня

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

Посилання на лот в системі Prozorro.Продажі — https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2020-03-06-000155-3

Посилання на перелік авторизованих майданчиків та їх рахунки, відкриті для оплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків:
https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Заяви на участь в аукціоні приймаються виключно на акредитованих Prozorro.Продажі електронних майданчиках.

Ознайомитись з об’єктом приватизації можна в робочі дні за місцем його розташування.

Додаткову інформацію про об’єкт можна отримати за адресою: 09100, Київська область, м. Біла Церква, вул. А. Шептицького, 2. тел. (04563) 5-86-74, 5-35-31.